Glassdesign is ons vak

Over ons

Onze passie

Wij brengen licht, ruimte en design in uw woning of kantoor. Steellook deuren zijn onze passie. Als glasbedrijf hebben we reeds meer dan 30 jaar ervaring. Glassdesign is ons vak.

Aanbod bekijken

Showroom

Wenst u extra inspiratie op te doen: neem een bezoekje aan ons toonzaal te Gent. Maak een afspraak zodat we voldoende tijd kunnen besteden aan het beantwoorden van uw vragen.

Een afspraak maken kan via telefoon 09 226 30 39, mail info@mijnsteellookdeur.be of via onderstaande knop.

Afspraak maken

In onze showroom vindt u ook de nieuwste ontwerpen van steellook gehelen: Glasgehelen met slanke profielen, andere sluitsystemen, groter aanbod handgrepen. Deze steellook gehelen worden steeds door onze vakmensen samengesteld en geplaatst.

Hieronder vindt u wat inspiratie of bezoek onze socials:

Partners

We zijn overtuigd dat onze steellook deurgehelen een meerwaarde leveren in elk interieur. We werken graag samen met vaste partners zoals aannemers en interieurarchitecten. Bij vaste samenwerkingen werken we met een commissieregeling.

Bent u zelf inrichter, dan kan u ook onze partner worden. We zorgen voor een gedegen opleiding en begeleiden u bij het plaatsen van onze steellookgehelen. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek!

Partner worden

We helpen je graag

Blijft u nog met vragen zitten? Bel onze medewerkers op 09 226 30 39 of mail ons op info@mijnsteellookdeur.be.
Samen zetten we uw ideeën om in de praktijk. We helpen u graag verder.

Afspraak maken
Offerte aanvragen