Helder en eenvoudig

Aanpak

Een mooie meerwaarde

U bent overtuigd dat een steellook geheel een mooie meerwaarde kan leveren voor uw woning? We kunnen dit absoluut bevestigen!

Bent u een handige Harry? We kunnen u uw steellook deur ook als zelfbouwpakket aanbieden met montagehandleiding aan echt prijsgunstige voorwaarden.

Stappenplan bekijken

Ons 5-stappenproces

We begeleiden u graag tot de realisatie! Ons 5-stappenproces is helder en eenvoudig.

Stap 1

Maak uw ontwerp

  • Noteer even de breedte en hoogte van de opening waar de steellookdeur moet komen. Dit hoeft nog niet exact te zijn in deze fase. Wil u een bestaande deur vervangen? Noteer gewoon de breedte en hoogte van de vrije doorgang.
  • Noteer ook de draairichting en denk even na over de verdeling van de glasvlakken : horizontaal/verticaal, aantal ?
  • Wenst u helder of mat glas? Of een combinatie van beide? Of liever donker, gefumeerd of gekleurd glas? U kan alle types bekomen bij ons.
  • En tenslotte : verkiest u de standaard zwart gelakte profielen? Of past brons of inox beter bij uw interieur?
Stap 2

Offerte aanvragen

Stuur ons een offerteaanvraag of bereken zelf uw prijs van uw steellook deur. Voegt u aub een foto toe: een foto zegt meer dan 1000 woorden.

Stap 3

Opmeting

We bezorgen u een gedetailleerde offerte volgens uw wensen. Als u hiermee akkoord bent, nemen we telefonisch contact en maken een afspraak voor het exact opmeten van uw project. Indien u kiest voor zelfplaatsing maken we nog een aantal praktische afspraken.
Bij het opmeten is het handig dat vloer en plafond afgewerkt zijn en voldoende stevig zijn. We kijken na of er niet teveel afwijking zit op de muren en we bespreken wat te doen in geval er plinten aanwezig zijn.

Stap 4

Bevestiging

Na ons bezoek zetten we alle beslissingen nog eens op een rijtje. We bezorgen u ook een tekening op schaal van het ontwerp. Bij definitieve goedkeuring hiervan starten we de productie.

Stap 5

Montage

Wanneer het steellookgeheel en de glaspartij geproduceerd zijn en door ons gecontroleerd, nemen we contact met u en stellen een installatiedatum voor door onze vakmensen.